Din order

Din varukorg är tom

Privatpersoner

Inredningsdesign

Förena autentisk design med välbefinnande genom Neurodesign, det spännande sambandet mellan hjärnforskning och designelement. På så sätt inkorporeras designelement som skapar de rätta känslorna för att skapa bestående upplevelser för välbefinnande.

Företag & Privatpersoner

Coaching

Ni som ledare och entreprenörer får hjälp med att utvecklas, för att skapa ett liv och ett företag i linje med era visioner och värderingar. Genom Life & Business coaching navigerar vi mellan soul och business.

Företag

föreläsningar & Workshops

Workshops och föreläsningar av Josephine Thornander är en kraftfull kombination av livserfarenhet, professionell expertis och en passion för autentisk utveckling. Deltagarna kommer att få praktiska insikter och verktyg som inspirerar och stärker dem i sina personliga och professionella resor. Kontakta Josephine för att boka workshops och föreläsningar som kommer att göra en varaktig inverkan.

Företag

Marknad & Kommunikation

För företagare och entreprenörer som är intresserade av att ta ett mer målinriktat förhållningssätt till sin verksamhet samt fokusera på att attrahera den medvetna konsumenten Genom tjänster för företag inom marknad och kommunikation, får ni strategiskt och operativt stöd.

Företag

Konceptdesign för er inredning

Konceptdesign för er inredning i era lokaler, på era evenemang och i er kommunikation. Ert varumärke återspeglas i er design. Förena autentisk design med välbefinnande genom Neurodesign, det spännande sambandet mellan hjärnforskning och designelement.

“Mindful living is a conscious way of living, noticing the beauty of life in every moment.”

– Amit Ray

”PEOPLE DO NOT BUY

GOODS AND SERVICES.

THEY BUY RELATIONS,

STORIES AND MAGIC”

– Seth Godin

“We shape our homes and then our homes shape us”

– Winston Chruchill

“DESIGN TO

COMMUNICATE,

NOT JUST DECORATE”

– Tony Stanton

Kontakta oss

Denna sidan är skyddad med reCAPTCHA och Google Privacy Policy