English version is under translation

Din order

Din varukorg är tom

Hej!

från Josephine Thornander

Mitt namn är Josephine, jag är en spirituell management konsult som har arbetat med att affärsutveckling och management i allt från små start ups - till miljardföretag sedan 2013.

Less mindless hustle

Jag har varit personen som byggt upp sin karriär och sin verksamhet inom gårdagens normativa kariärrstege, kringgått mina känslor, känt att jag behövde vara perfekt och "på" hela tiden för att bli framgångsrik.

Jag har varit rädd för att mitt företag inte skulle stödja förändringar i livsstil (som att få barn, flytta hus eller hantera sorg/sjukdom) eftersom jag var för PÅ utan system. Och - det kändes inte bra.

Så jag byggde om.

More mindful magic

Utrustad med en MBA gick jag från ”mindless hustle to mindful magic”, där jag nu arbetar med att hjälpa dig som ledare och entreprenör att utvecklas och ditt företag.

Följ med mig på denna resa för att bygga ett företag där känslor omfamnas, perfektionism lämnas bakom sig och framgång definieras av dina villkor.

En resa för att skapa ett företag som inte bara frodas utan också känns fantastiskt varje steg på vägen!

Min egen omprioritering.

Vi gick alla inom det,  olika former av isolering och reflektion under pandemin – en ofrivillig paus.

Det var det perfekta tillfället att utforska på djupet och ta reda på vilka vi är bortom våra vanliga rutiner. Det var då jag bestämde mig för en omprioritering, för livets verkliga skatter finns inte i att blint klättra på gårdagens normativa karriärstege.

Jag spenderade tid med att söka efter det som tände min passion, och det var fortfarande konsultation - men på ett nytt sätt. Jag bestämde mig för att satsa på att dela med mig av min passion och all den kunskap jag samlat på mig under de senaste 11+ åren som entreprenör, med fokus på tillväxt och expansion genom strategi, mindset och energi.

Företagande i linje med dig.

Vi lever i en värld som är uppkopplad och automatiserad, där människor, empati och inkänning länge har prioriterats bort. Jag är här för att stötta dig i medveten utveckling, genom att erbjuda tjänster som tar en helhetssyn på ditt arbete och privatliv.

Följ med mig på denna resa för att bygga ett liv och ett företag där känslor omfamnas, perfektionism lämnas bakom oss och framgång definieras av våra villkor.

Så - är du redo att infusera mer glädje i ditt företag och ditt liv? Redo att omdefiniera framgång? Och att få varje steg på din resa att kännas helt fantastiskt? 

Jag är redo när du är!

Holy crap podcast

En del av historien

Lyssna på en del av min historia i Holy Crap podcast avsnitt 197. Jag delar med mig om min uppväxt med i fattigdom, stundtals hemlöshet, samlande och psykisk och fysiskt våld - i Sveriges rikaste bostadsområde.

Soul & Business

Hur kan vi skapa magi tillsammans?

Det är dags för dig att höja dina standarder.

Med 11+ år inom affärsutveckling så är jag nu här för att ge dig och ditt företag holistisk vägledning för utveckling och expansion.

Skapa ett nytt sätt att leva

Jag är redo att förstärka varje aspekt av din verksamhet genom att vi kombinerar beprövade strategier på hög nivå, med energi + skiftar ditt mindset.

För det här handlar inte bara om att bygga ett företag. Det handlar om att bygga ett imperium, ett arv och ett liv utan gränser.