Din order

Din varukorg är tom

Hej!

från Josephine Thornander

Mitt namn är Josephine, jag är en spirituell management konsult som arbetat med att utveckla allt från små- till miljardföretag sedan 2013.

Spola framåt till 2023, nu sadlad med en MBA så har jag gett mig ut på ett nytt äventyr genom att hjälpa dig och ditt företag i medveten utveckling.

Less mindless hustle

Jag har varit personen som byggt upp sin karriär och sin verksamhet inom gårdagens normativa kariärrstege, kringgått mina känslor, känt att jag behövde vara perfekt och "på" hela tiden för att bli framgångsrik.

Jag har varit rädd för att mitt företag inte skulle stödja förändringar i livsstil (som att få barn, flytta hus eller hantera sorg/sjukdom) eftersom jag var för PÅ utan system. Och - det kändes inte bra.

Så jag byggde om.

More mindful magic

Mitt tjänsteutbud är skapat efter min mångfacetterade kunskapsbas. med fokus på - utveckling genom medvetna metoder.

Min egen omprioritering.

Vi var alla där, alla isolerade på olika sätt. När Världen hamnade på paus under pandemin.

I vår avskildhet tror jag att vi alla fick möjlighet att reflektera över vilka vi är utanför det vanliga dagliga arbetet och rutinerna. Detta var droppen som till slut fick mig att satsa på en omprioritering, för vi vet att livets verkliga skatter inte finns i att bara blint klättra på karriärsstegen i gårdagens normativa arbetsplats.

Jag var nu redo att satsa på att förmedla min passion och all min ackumulerad kunskap.

Mindful living

Vi lever i en värld som är uppkopplad och automatiserad, där människor, empati och inkänning länge har prioriterats bort.

Jag är här för att stötta er i medveten utveckling, genom att erbjuda tjänster som tar en holistisk syn på ditt arbete och ditt privatliv.

Därför arbetar jag med metoder inom Mindfulness, Flow och Neurodesign.

Connecta med mig på

Holy crap podcast

En del av historien

Lyssna på en del av min historia i Holy Crap podcast avsnitt 197. Jag delar med mig om min uppväxt med i fattigdom, stundtals hemlöshet, samlande och psykisk och fysiskt våld - i Sveriges rikaste bostadsområde.

Soul & Business

Hur kan vi skapa magi tillsammans?

Det är dags för dig att höja dina standarder.

Du är redo att gå tillsammans med någon som har gått vägen. Jag stöder kvinnor att kliva in i affärsresultat som "inte är vettiga".

Skapa ett nytt sätt att leva

Jag är redo att förstärka varje aspekt av din verksamhet. För det här handlar inte bara om att bygga ett företag. Det handlar om att bygga ett imperium, ett arv och ett liv utan gränser.