English version is under translation

Din order

Din varukorg är tom

4 veckor

Bygg momentum.

Starta med en coaching session följt av 4 veckor med chattsupport.

1:1 Program

Det är dags att påbörja resan med att frigöra potentialen inom dig och ditt företag.

Ett program för strategiska insikter, som ger en laserfokuserad mikroanalys av viktiga affärsaspekter såväl som insikter i dina egna begränsningar i ditt mindset som blockerar din expansion.

Vi börjar med en dynamisk 90 minuter session, följt av 4 veckor med chattsupport.

Programstruktur

Less mindless hustle, more mindful magic

I Momentum släpper vi den traditionella kursstrukturen för ett agilt och personligt förhållningssätt. Skräddarsydd support, konsultation i realtid och vägledning utformad specifikt för dina unika affärsbehov väntar.

✔️ 1 x 90 min 1:1 samtal

✔️ Chattsupport mellan måndagar-torsdagar from första sessionen och 4 veckor framåt

✔️ Tillgång till anpassade dokument som vi bygger ut tillsammans under våra samtal

➕ Omedelbar handlingsplan som du kan implementera efter varje samtal för att hjälpa till med momentum.

Vi startar med en coaching session, följt med 4 veckor av chattsupport - för entreprenören som behöver ett bollplank på vägen.

Support för

» Affärsstrategier .

» Bygga optimerade och oemotståndliga erbjudanden.

» Etiska säljkunskaper som konverterar.

» Ett anpassat och effektivt marknadsföringssystem för att bygga ett ostoppbart varumärke.

» Back-end systemisering och verktyg.

» Ett okrossbart entreprenöriellt mindset.

Var behöver ditt fokus vara just nu för ditt företag?

Du får även:
  • Kultivera självkänslan och självförtroendet du behöver för att verkligen tro på dig själv och din soulvision.
  • Ta ägandeskap över ditt liv och din verksamhet.

Redo för expansion?

Ansök om din plats idag och börja din utvecklingsresa!

Ansökningar behandlas löpande och programmet startas kontinuerligt. Gör dig redo att påbörja nästa steg inom de närmaste 48 timmarna.

Påbörja din resa att bygga momentum.

Jag kan inte vänta med att få vara en del av den!

Innan du stiger in i detta program är det viktigt att du:

Känner dig redo att agera och implementera.

Känner dig säker i ditt arbete och din förmåga att leverera till dina kunder.

Tänker stort och har viljan att ta ditt företag långt.

Förstår att hållbart företagande kräver konsekventa initiativ över tid.

Ansökningsformulär

Denna sidan är skyddad med reCAPTCHA och Google Privacy Policy

"Mitt naturliga tillstånd är svår "analysis-paralysis", mätning av mitt värde utifrån prestationer och eftersträvande av perfektionism framför framsteg. Det kan vara svårt för mig att fatta beslut och vidta åtgärder. Enter Josephine! Hon har en speciell gåva i att tillhandahålla ett säkert utrymme där jag kände mig uppmuntrad och stöttad att ta med min "röra" till bordet. Hon erbjöd ett objektivt perspektiv där vi kunde zooma ut och identifiera de underliggande utmaningarna som hindrade mig från att vidta de åtgärder jag önskade. Hon var en ständig källa till motivation och empatiskt ledarskap när jag kände ett behov av att hoppa skepp. Hon var styrkan som hjälpte mig att hålla kursen - kursen jag visste var sann, äkta och nödvändig för min ultimata uppfyllelse. Idag, med Josephines hjälp, är jag på arenan och lever mitt mest uppfyllda kapitel hittills."

- Audrey H.

"Josephine har en sann skicklighet för att kombinera empati och ansvarstagande i sin coachningsstil. Hon lyssnade först för att låta mig berätta min historia utan förväntningar eller bedömning och hjälpte mig sedan att definiera rätt plan. Hon påminde mig hela tiden om mina uttalade avsikter när jag vacklade eller funderade på att gå emot mitt bättre omdöme. Jag kände att hon verkligen delade i min önskan att uppnå mina resultat, och såg det mer än ett problem som måste lösas, utan en process som kräver kontinuerlig övning."

- Linn A.

”Josephine och hennes program är en gamechanger. Jag stötte på hennes TikTok vid en tidpunkt då jag kände mig vilsen och omotiverad. Där jag hade känt att jag nått min topp i varje del av mitt liv. Under vår första upptäcktssession var jag fast. Jag visste att detta var precis vad jag behövde och jag var villig att gå all-in i sexmånaders programmet tillsammans. Jag låter mig vara sårbar och öppen för alla möjligheter. Med hennes coachning och de åtgärder jag har tagit, har jag kunnat upptäcka vem jag är i min kärna, mitt syfte och min Zone of Genius, vilket hjälpt otroligt i mitt företagande. Josephine har öppnat min värld för så många nya möjligheter och jag är så tacksam för hur dedikerad hon är som coach.”

- Emma L.