English version is under translation

Din order

Din varukorg är tom

Marknadsföring har förändrats.

Med en infusion av expertis och passion kan vi tillsammans generera holistisk utveckling genom medvetna metoder för framtidens konsument. Jag coachar er eller tar ansvar för hela processer: Strategi, analys, koncept, aktivering, management och implementering.

Din partner

I mina erbjudanden täcker jag varje aspekt av din entreprenörsresa.

Jag läser marknadstrender och ger praktiska insikter för välinformerade beslut. Att samarbeta med mig går utöver rådgivning; Jag är din engagerade partner, som styr och kultiverar varaktig tillväxt.

Mitt särpräglade tillvägagångssätt är skräddarsytt efter dina individuella behov, och levererar inte bara lösningar utan också empowerment och anpassning.

Det här handlar inte om att följa standarden; det handlar om att gå i spetsen för transformation. Genom att välja mig som din allierade, omfamnar du en framtid som definieras av oöverträffad framgång och innovation.

Mina tjänster

Hjälper er att skapa

Magiska Uppleverser

Plats-, Destinations- & Varumärkesutveckling

Med över ett årtionde av uppdrag inom affärsutveckling och management för varumärken inom Besöksnäringen, Retail, HoReCa och FMCG.

Tillsammans skapar vi magiska upplevelser och episka historier.

Hjälper er att skapa

Episka historier

Intryck, Upplevelser & Kreativ kommunikation

Med en infusion av expertis och passion kan vi tillsammans utveckla medveten marknadsföring och skapa tillit, som stärker din publik och hjälper dig att bygga en gemenskap. Med medvetenhet och kreativitet tar vi ditt företag till nästa nivå. 

Genom en förmåga att integrera evenemang, designelement och grafiska koncept skapas en holistisk kommunikation för er som kunder.

Det är inte bara tjänster - vi skapar meningsfulla kopplingar och resultat som varar.

En helhetslösning om ni behöver

Fullservicebyrå

Operativt & Strategiskt stöd

Efter 10 år som konsult inom affärsutveckling och management i kombination med en executive MBA, gör mig unikt positionerad till att hjälpa er med utveckling av ditt företags produkter, tjänster eller organisation.

Fullservicebyrå

Med ett brett kontaktnät av frilansare, som är experter inom sina områden, kan du få skräddarsydda helhetslösningar för era unika projekt inom marknad, kommunikation och design.

”PEOPLE DO NOT BUY GOODS AND SERVICES.

THEY BUY RELATIONS, STORIES AND MAGIC.”

– Seth Godin

“There is art in your story and magic in your brand"

– Courtney Paige Pay

"“Less mindless hustle,

More mindful magic”

– Josephine Thornander