Din order

Din varukorg är tom

Expertis & passion

Med en infusion av expertis och passion kan vi tillsammans generera holistisk utveckling genom medvetna metoder till ditt företags affär och organisation.

Vi hjälper er att skapa

Magiska Uppleverser

Plats-, Destinations- & Varumärkesutveckling

Med över ett årtionde av uppdrag inom affärsutveckling och management för varumärken inom Besöksnäringen, Retail, HoReCa och FMCG.

Vi arbetar med utveckling som skapar magiska upplevelser och episka historier.

Vi hjälper er att skapa

Episka historier

Intryck, Upplevelser & Kreativ kommunikation

Med en infusion av expertis och passion kan vi tillsammans utveckla medveten marknadsföring och skapa tillit, som stärker din publik och hjälper dig att bygga en gemenskap. Med medvetenhet och kreativitet tar vi ditt företag till nästa nivå. 

Genom en förmåga att integrera evenemang, designelement och grafiska koncept skapas en holistisk kommunikation för er som kunder.

Vi levererar inte bara tjänster - vi skapar meningsfulla kopplingar och resultat som varar.

Josephine Thornander

Josephine Thornander

Hej!

Det är jag som hjälper er med medveten utveckling för framtidens konsument

Jag är på ett kreativt uppdrag att introducera medvetna metoder för utveckling genom Mindful Business - för medveten och hållbar utveckling.

Som multi-passionerad konsult är jag stolt över min skicklighet i att skapa kreativa upplevelser. Jag coachar er eller tar ansvar för hela processer: Strategi, analys, koncept, aktivering, management och implementering.

Operativt & Strategiskt stöd

Efter 10 år som konsult inom affärsutveckling och management i kombination med en executive MBA, gör mig unikt positionerad till att hjälpa er med utveckling av ditt företags produkter, tjänster eller organisation.

Fullservicebyrå

Med ett brett kontaktnät av frilansare, som är experter inom sina områden, kan du få skräddarsydda helhetslösningar för era unika projekt inom marknad, kommunikation och design.

”PEOPLE DO NOT BUY GOODS AND SERVICES.

THEY BUY RELATIONS, STORIES AND MAGIC.”

– Seth Godin

“There is art in your story and magic in your brand"

– Courtney Paige Pay

"“Less mindless hustle,

More mindful magic”

– Josephine Thornander