Din order

Din varukorg är tom

Redo För expansion?

1:1 Coaching

60 min

Soulful living

90 dagars transformationsprogram

Amplify Business

6 månaders 1:1 program för entreprenörer

skräddarskytt

Gruppcoaching, företagsabonnemang och mer

Coachingtjänster

För 1:1 & gruppcoaching

Coaching handlar om ett samarbete mellan dig som kund och mig som coach, med målet att strategiskt utveckla ett liv och ett framgångsrikt företag - anpassat till dig och dina mål.

Boosta er organisation på individ och teamnivå till harmonisk framgång med människor som håller.

Min roll är att hjälpa dig som är modig och nytänkande att skapa en vision för ditt företag eller avdelning som är i linje med dina värderingar och mål. Med den visionen ger jag dig vägledning, stöd och håller dig ansvarig för att sätta ramen för dina mål och arbeta dig igenom dem, vilket gör det möjligt för dig att ta ditt företag från där det är till dit du vill att det ska vara.


“There is art in your story and magic in your brand"

– Courtney Paige Pay

“Less mindless hustle,

More mindful magic”

– Josephine Thornander

Mindfulness i Business

Framgång är en biprodukt av affärer, men den bör aldrig följas på bekostnad av människor, upplevelser och värderingar som är heliga för individen.

Från utbränd & stagnerad till flow

Upplever du som ledare eller entreprenör obalans, utbrändhet eller i är en stagnerad period så hjälper jag dig att ta dig ur detta genom  mindset coaching som gör det möjligt för er att anpassa ditt förhållande till arbete och förenkla din verksamhet. 

En verksamhet i linje med dig och dina värderingar.

Oavsett om det handlar om att anpassa ditt mindset eller förenkla en process så är jag här för att hjälpa dig navigera mellan soul och business.

Flow with Josephine

Redo för expansion?

Boka 1:1 coaching nedan eller maila för skräddarsydda upplägg och gruppcoaching.

Vi rekommenderar vanligtvis inte engångssessioner, men när du har en speciell situation eller mål i åtanke kan det vara användbart för dig att boka detta!

Vad säger några av kunderna om coachningen?

Corinne, FR, Virtual Assistant

"På bara några korta månader av att arbeta med Josephine har jag upplevt vad jag bara kan beskriva som exponentiell intern tillväxt. Josephines unika insikt, hennes uppmärksamhet på det inte så uppenbara, bidrar till hennes övergripande anda och kunskap som livscoach. Jag hade tur att våra vägar korsade."

Beverley, UK, Frilansande marknadsföringskonsult

"Josefins coachning har verkligen varit till hjälp för mig under en tid av stora förändringar i mitt liv. Hon har hjälpt mig att omdefiniera mina prioriteringar och att göra enorma steg mot en mer tillfredsställande karriär och ett liv."

Andrea, SE, Redovisningskonsult

"Jag har haft förmånen att ha Josephine som coach för mitt personliga liv. Josephines kunskap och insikt om livet och beteendemönster är det som hjälpte mig att göra de nödvändiga förändringarna för att börja ta hand om mitt eget hjärta och själ. Hon guidade mig och har börjat lyfta mig från en mycket mörk plats efter att mitt liv hade kraschat i slutet av förra året. Vi har än så länge fokuserat på mina svaga punkter och börjat arbeta mot ett mål, och efter en månad känner jag att jag skulle kunna bli en helt ny version av mig själv, jag känner mig hoppfull. Jag skulle till 100% rekommendera Josephine som coach till vem som helst. Josephine visar mig optimism, empati och hon har hjälp mig få nya perspektiv på utmanande områden i mitt liv. Jag var som många andra övertygad om att en coach inte kunde hjälpa mig, men wow, jag hade så fel. Nu får vi se vad resten av året ger."