English version is under translation

Din order

Din varukorg är tom

Coaching

För 1:1 eller gruppcoaching - boosta er organisation på individ och teamnivå.

Affär

Målstyrt, avsiktligt & hållbart förhållningssätt till affärsutveckling.

Organisation

Utveckla den normativa arbetsplatsen och gårdagens praxis.

Medveten affärs- och organisationsutveckling

Mindful Business

Framgång är en biprodukt av affärer, men den bör aldrig följas på bekostnad av människor, upplevelser och värderingar som är heliga för individen.

Med en infusion av expertis och passion kan vi tillsammans utveckla den normativa arbetsplatsen och gårdagens praxis genom användningen av ett målstyrt, avsiktligt förhållningssätt till ditt företags affär och organisation.

Målstyrt, avsiktligt & hållbart

För jag tror att användningen av ett målstyrt, avsiktligt förhållningssätt till ditt företag kommer att bidra till att skapa värde för dina kunder, såväl som för samhället, och på så sätt skapa långvarig framgång för ditt företag. 

Kontakta mig för paket inom föreläsningar och workshops.

“Less mindless hustle,

More mindful magic”

– Josephine Thornander

Team & ledarskapsutveckling

Coachingtjänster

För 1:1 & gruppcoaching

Coaching handlar om ett samarbete mellan dig som kund och mig som coach, med målet att strategiskt utveckla dig som individ och ett framgångsrikt företag - anpassat till dig och dina mål.

Boosta er organisation på individ och teamnivå till harmonisk framgång med människor som håller.

Min roll är att hjälpa dig som är modig och nytänkande att skapa en vision för ditt företag eller avdelning som är i linje med dina värderingar och mål. Med den visionen ger jag dig vägledning, stöd och håller dig ansvarig för att sätta ramen för dina mål och arbeta dig igenom dem, vilket gör det möjligt för dig att ta ditt företag från där det är till dit du vill att det ska vara.


Organisationsutveckling

Mindfulness i Business

Från utbränd & stagnerad till flow

Upplever du som ledare eller entreprenör obalans, utbrändhet eller i är en stagnerad period så hjälper jag dig att ta dig ur detta genom  mindset coaching som gör det möjligt för er att anpassa ditt förhållande till arbete och förenkla din verksamhet. 

En verksamhet i linje med dig och dina värderingar.

Oavsett om det handlar om att anpassa ditt mindset eller förenkla en process så är jag här för att hjälpa dig navigera mellan soul och business.