English version is under translation

Din order

Din varukorg är tom

För entreprenörer & ledare

Mindset Reset

6 veckor intensivprogram för att ta bort blockeringar & finna klarhet.

En fokuserad & avsiktlig process för att omkalibrera ditt mindset.

Mindset Reset

6 veckor

För Entreprenörer & ledare

Du läser det här för att du vet att det finns saker i ditt liv som du inte längre kan ignorera eller tolerera. Du vet att det du för närvarande känner, tänker och hur du rör dig i världen inte kommer att förändras av sig själv.

Lev i din fulla potential

Jag vet personligen hur utmattande det är att vara att känna sig bortkopplad från vem du är och vad du verkligen vill här i livet. Därför dedikerar jag mitt arbete att guida kvinnor hem till sig själva.

Mindset Reset

Omfamna din sanna briljans! Bryt dig loss från de onda cyklerna av utbrändhet, ångest och begränsningar som du själv har skapat.

Börja leva det liv du var designad för att trivas i och känna dig uppfylld av.

Det här är för dig som...

» Som står redo att uppgradera till version 3.0 av dig själv och ta för dig med självförtroende!

» Om du vill bana nya vägar för din potential och äntligen ta steg mot ett företag i linje med dig.

» För dig som söker klarhet i vilka steg du bör ta, vill våga mer, bygga upp ditt självförtroende, lära dig marknadsföring och money mindset – allt med en mentor i fickan.

» Du är driven och redo att göra det arbete som krävs för att nå dina mål. Du önskar material för egenutveckling – videor, hemuppgifter, och utmaningar, samt strategisk hjälp för att fortsätta framåt.

Ditt mindset är under kontinuerlig utveckling

Varje gång du når en framgång i ditt företag så innebär det en naturlig förändring 🌱⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Eftersom det som har fört dig hit inte nödvändigtvis kommer att ta dig vidare.⁣⁣⁣⁣ Ditt företag behöver utvecklas i takt med dig, och dessa naturliga cykler av förändring och förnyelse är en del av processen.⁣⁣⁣⁣

Det finns alltid momentum i denna rytm, så om du stöter på ett bakslag betyder det inte att du är på väg bakåt.⁣

Det är endast när du håller fast vid gamla mönster eller gamla identiteter som du stagnerar.⁣⁣⁣⁣

Det är dags att släppa taget.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣Omfamna hela spektrumet av att vara företagare.⁣⁣⁣⁣

Upplev dig själv i framgångar och motgångar. De kanske inte alltid är bekväma, men de är exakt vad som kommer accelerera din tillväxt och ta dig till nästa nivå.⁣⁣⁣⁣

Så länge du fortsätter att släppa det som inte längre tjänar dig kommer du förbli på en uppåtgående bana och träffa nya delar av dig själv på vägen. ⁣⁣⁣⁣

Och så är din största uppgift att vara i denna dualitet, att kliva in i den du håller på att bli och lämna den du brukade vara bakom dig. ⁣⁣⁣⁣

Mindset Reset

Lär dig hur du möter denna framtida version av dig själv, omfamna henne och börja visa upp dig som henne NU.⁣⁣⁣⁣

Du kanske behöver sörja förlusten av något inom dig, men jag lovar att det finns så mycket skönhet i återfödelsen av den person du håller på att bli. ⁣⁣⁣⁣

Vilka delar av din gamla identitet håller du fast vid och som hindrar dig från att kliva in i nästa nivå av framgång? ⁣⁣⁣⁣

Kan du ge dig själv friheten att släppa taget?

Släpp din inre kritiker

Går över till ett positivt mindset

Förstå ditt sanna syfte

Lär dig lyssna på din intuition

Läka tidigare sår

Avslöja dina inre block för lycka

Att förstå vem du verkligen är

Att hitta uppskattning och glädje

Josephine Thornander

Hej!

Jag är Josephine, din multi-passionerade konsult och coach.

Mitt namn är Josephine, jag är en spirituell management konsult som arbetat med att utveckla allt från små- till miljardföretag sedan 2013.

Navigera mellan Soul & Business

Jag har varit personen som byggt upp sin karriär och sin verksamhet inom gårdagens normativa kariärrstege, kringgått mina känslor, känt att jag behövde vara perfekt och "på" hela tiden för att bli framgångsrik.

Jag har varit rädd för att mitt företag inte skulle stödja förändringar i livsstil (som att få barn, flytta hus eller hantera sorg/sjukdom) eftersom jag var för PÅ utan system. Och - det kändes inte bra.

Så jag byggde om.

Du är en individuell entreprenör med en unik resa

Jag är din guide, stödjer dig vid varje steg och hjälper dig att accelerera tillväxten och omsättningen i ditt företag. Jag hjälper dig med utveckling som är i linje med dina värderingar och mål.

“Jag kan varmt rekommendera Josefin, Tack <3 Josefin är så inkännande, seriös och trygg i sitt sätt att förmedla sina budskap och kunskaper. Jag är supernöjd och tacksam över vägledningen och hennes genuina sätt som kommer att hjälpa mig mycket på vägen.”

– Pia L

“Josefin är verkligen genuin och dedikerad. Hon har förmågan att ställa träffsäkra och utmanande frågor som inspirerar till samt underlättar förändring och utveckling.”

– Alexandra B

Mindset Reset

Nu är det dags att ge dig själv den nödvändiga knuffen framåt så att du kan påbörja din resa.

6 veckor

I DETTA PROGRAMMET KOMMER DU
 • Få klart för dig ditt stora VARFÖR så att du kan leda med syfte.
 • Identifiera VAD du faktiskt vill göra just nu i ditt liv
 • Utveckla ditt personliga ramverk för beslutsfattande så att du kan eliminera "analysparalysis" och ta självsäkra beslut som gör det möjligt för dig att verkligen utforma din väg framåt.
 • Kristallisera din långsiktiga, större-än-du-trodde-möjliga, soulvision så att du inte längre känner dig fast i en låda och du äntligen kan se hur långt du kan gå.
DU FÅR ÄVEN
 • Kultivera självkänslan och självförtroendet du behöver för att verkligen tro på dig själv och din soulvision.
 • Ta ägandeskap över ditt liv och din verksamhet
 • Förvandla ditt liv till en lekplats för upptäckter, kreativitet och förundran
 • Sluta dämpa ditt ljus för att passa in och omfamna ALLT som du är
 • Se din inre dialog gå från "Är det här allt??" till "Jag kan inte fatta att det här är mitt liv!"

DET HÄR KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

 • 1:1 coachningssamtal à 45 min varannan vecka (totalt 4 sessioner) med mig via Zoom, där du kommer att omvandla dina nuvarande hinder till djup självförståelse och passionsdriven handling
 • Du får chattsupport i Slack under Måndagar till Torsdagar under hela programmet.
 • En djupgående upptäckts- och självundersökningsprocess för att hjälpa dig att klargöra dina värderingar, utveckla en djup förståelse för dina mål.
 • Ett personligt utformad plan mellan sessionerna som hjälper dig med momentum och utveckling genom hela programmet så väl som ett ramverk för att fatta tydliga, självsäkra beslut.
 • Övningar för att hjälpa dig att strategiskt utforma din väg framåt och säkerställa att dit du är på väg faktiskt är dit du vill gå.
 • Målkartläggning och aktionsplan för din soulvision som förutser vilken effekt du vill skapa under denna livstid.

BONUS

Dina övningar är dina att ta med dig, fortsätt arbeta i och behåll i en evighet. Detta är en påtaglig (och ovärderlig) takeaway där du kartlägger hela din vision och plan för genomföring, det vill säga där du kommer att bygga ut alla dina övningar och fynd till handling. Jag vill att du ska gå från den här upplevelsen med ett lager av innehåll och verktyg som du kan använda för att kontinuerligt förfina och upprepa vår vision, och på så sätt skapa en hållbar väg framåt för dig själv.

ÄR VI EN BRA MATCHNING FÖR ATT ARBETA TILLSAMMANS?

Detta arbete är djupt transformerande. För att boka en Discovery-session måste du vara motiverad att fokusera på din personliga tillväxt.

Jag har haft förmånen att få arbeta med många brillianta människor och självklart vill jag fortsätta att få tillfällert att arbeta med ännu fler. Men det är oerhört viktigt att vi båda känner att vi passar bra att arbeta tillsammans - så att jag kan hjälpa dig att frodas och skapa det optimala coachningspaketet som faciliterar för dig att nå ditt optimala resultat.

Din framgång är avgörande.

Jag är djupt investerad i mina kunders framgång, jag åtar mig att alltid dyka upp med integritet - och det börjar med att vi är en bra matchning för mina program.

Därför gör jag en första utvärdering när du skickar in din ansökan och återkommer till dig för att boka in en discovery session på 20 min.

6 veckor

Investeringen för detta 6 veckor intensiv program är 18 000 kr exklusive moms.

Ansök till programmet

Denna sidan är skyddad med reCAPTCHA och Google Privacy Policy