English version is under translation

Din order

Din varukorg är tom

6 nybörjartips till bra Feng Shui i ditt hem

6 nybörjartips till bra Feng Shui i ditt hem

Våra 6 nybörjartips för bra Feng Shui som gör ditt hem mer balanserat och harmoniskt

Dessa tips är perfekt för nybörjare inom Feng Shui med en tydlig och strukturerad översikt över de viktigaste principerna inom Feng Shui. Genom de olika tipsen kan du enkelt lära dig grunderna för att börja skapa ett mer balanserat och harmoniskt hem. 

 

Hemrum kök


1: Skapa en stabil grund


En stabil grund är nyckeln till ett framgångsrikt Feng Shui-hem. Se till att själva huset är strukturstarkt och att grunden är stabil, det vill säga - se till att du tar hand om fundamenten av huset innan du åtgärdar något annat. Ska du bygga ett hus så pratar Feng shui även om placeringen av de olika rummen i ditt hem - men det är lite överkurs just för detta inlägg. Använd högkvalitativa material för att säkerställa att energin i ditt hem flödar fritt och utan negativ energi.

Hemrum sovrum inspo


2: Uppnå balans


Balans är avgörande för att skapa en harmonisk atmosfär i ditt hem. Använd symmetri, färger och former för att skapa balans i hemmets inredning. Var uppmärksam på balansen mellan yin och yang och se till att skapa en jämn balans av båda i ditt hem.

Hemrum matsal inspo

3: Maximera naturligt ljus


Naturligt ljus är viktigt för att skapa en god energiflöde och för att dra in positiv energi. Se till att fönstren är rena och fria från hinder, och använd speglar för att reflektera och förstärka det naturliga ljuset. Häng genomskinliga gardiner för att släppa in ljuset samtidigt som du ger privatliv och använd ljusa färger på väggar och tak för att förstärka det naturliga ljuset.

Hemrum vardagsruminspo inredning


4: Rensa upp och organisera


Oreda kan blockera positiv energi från att flöda fritt, så se till att göra dig av med onödiga föremål i ditt hem. Skapa ett organiserat förvaringssystem för föremål som inte kan kastas bort och se till att hålla ditt hem snyggt och organiserat.


5: Integrera de fem elementen


De fem elementen inom Feng Shui - trä, eld, jord, metall och vatten - är alla viktiga för att skapa balans i ditt hem. Integrera dessa element i din heminredning och design för att skapa en harmonisk atmosfär. Använd trä för möbler och golv, eld för ljus och lampor, jord för kristaller och växter, metall för ljusarmaturer och dekorationer, och vatten för fontäner och akvarier.

Hemrum How To Feng Shui Your Bedroom


6: Välj färger klokt


Färger kan ha en enorm inverkan på energin i ditt hem, så välj dem med omsorg. Olika färger har olika betydelser och kan påverka humör och känslor, så välj färger som för in positiv energi. Rött associeras med tur, grönt med hälsa och överflöd, och blått med lugn och frid.


 

Föregående

Lämna en kommentar

Vänligen notera att alla kommentarer modereras innan publicering.